Bijzondere mensen, bedrijven en locaties.

Samenwerkingspartners

 • Glenn Janssen – Dietz Strategie & Communicatie

  Collega’s en vrienden omschrijven mij als een energiek, enthousiast en sociaal persoon met een frisse en kritische blik. Ik ben een echte team player en ik zit niet graag stil. Het liefst werk ik aan verschillende projecten tegelijkertijd waarin ik mijn creativiteit kwijt kan.
  Steven is snel, scherp en een waardevolle creatieve kracht bij onze verandertrajecten.

  Glenn Janssen

 • Perficio Adviseurs

  Richting - Route - Resultaat. De ervaren adviseurs van Perficio Adviseurs brengen organisaties een stap verder in hun ontwikkeling. Met en voor de mensen die daar werken. Wij helpen hen om hun groeiambitie waar te maken of een gewenste verandering te bereiken. Met onze hulp komen organisaties echt tot resultaat..[
  Steven is snel, scherp en een waardevolle creatieve kracht bij onze verandertrajecten.

  Perficio Adviseurs

 • Andries Boer – Strategisch adviseur

  Andries combineert strategisch advies met een creatieve aanpak. Andries geeft op een prettige en originele manier leiding. Hij is doortastend in opzet, aanpak en uitvoering.
  In samenwerking met VisueelVergaderen halen we inhouden op en zetten we mensen in hun kracht om te kunnen innoveren

  Andries Boer

 • Rijnconsult Onderwijs en ICT

  In de praktijk zien wij de rollen van adviseur, interim manager en coach steeds meer door elkaar lopen. Veel van onze opdrachten zijn niet meer als exclusieve adviesopdrachten te kwalificeren. Een Management Development programma staat vaak in het teken van een cultuurverandering.
  To the point - snel - fris en een krachtige wrap-up. VisueelVergaderen brengt energie bij oa. plenaire sessies en werkcongressen en andere teamactiviteiten.

  Rijnconsult

 • Maurits Drenth – Plekk Brouwersdam

  Het strand, de zee en vergaderen - Dé juiste plek om samen met collega’s of relaties te vergaderen. Bij PLEKK zit je echt op het strand en kijk je uit over de zee. Een plek waar je inspiratie krijgt, geniet van de rust en de verademing van vrijheid kan ervaren.
  In samenwerking met VisueelVergaderen halen we inhouden op en zetten we mensen in hun kracht om te kunnen innoveren

  Maurits Drenth

 • Rob Snepvangers – VANAD group The Engagement Company

  Branding, Marketing & Communications at heart. Passionate about bringing people together. Sharing knowdlege and people we know. Eager to learn from people around me, young and old and to coach others. Not afraid to make mistakes, and learn from them.Working for the VANAD Group with great passion. Chairman of the board of the Ravelijn Lecture and singer in the World's oldest, old style Jazz Orchestra started in 1924.
  In de summits waarbij ik VisueelVergaderen betrek wordt een razendsnelle verbinding gelegd met een groot publiek.

  Rob Snepvangers